Πληροφορίες Αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Όλα τα προϊόντα μας παραδίδονται μέσω courier (ΕΛΤΑ COURIER) στην πόρτα σας σε ολόκληρη την Ελλάδα, εκτός από τις χαρακτηρισμένες δυσπρόσιτες περιοχές και στην Κύπρο . Για την περίπτωση δυσπρόσιτων περιοχών θα επικοινωνήσουμε μαζί σας πριν την αποστολή των προϊόντων. Ο χρόνος παράδοσης είναι για όλη την Ελλάδα 1-3 εργάσιμες ημέρες ενώ για την Κύπρο είναι 5 έως 7 εργάσιμες ημέρες. O χρόνος παράδοσης ποικίλει μόνο σε δυσπρόσιτες περιοχές η σε νησιά με άγονες γραμμές.

Όλα τα εμπορεύματα συνοδεύονται από το νόμιμο φορολογικό παραστατικό.

To κατάστημα VIVIAN-FILDISI.COM  προσφέρει δωρεάν μεταφορικά στην Ελλάδα σε όλες τις παραγγελίες άνω των 100 €. Το κόστος για παραγγελίες κάτω από 100 € είναι η απλή αποστολή +3,50 € και αποστολή με αντικαταβολή +2,50€ (ΔΩΡΕΑΝ αντικαταβολή για παραγγελίες άνω των 150€).

To κατάστημα προσφέρει δωρεάν μεταφορικά στην Κύπρο σε όλες τις παραγγελίες άνω των 150 €. Το κόστος για παραγγελίες κάτω από 150 € είναι η απλή αποστολή +9,50 € και αποστολή με αντικαταβολή +1,15€ (ΔΩΡΕΑΝ αντικαταβολή για παραγγελίες άνω των 150€).

Στις περιπτώσεις όπου οι πελάτες θέλουν επιστροφή των χρημάτων και έχουν πληρώσει είτε με αντικαταβολή – κατάθεση σε λογαριασμό της εταιρείας  – με πιστωτική, χρεωστική κάρτα, η εταιρεία μας είναι υποχρεωμένη να επιστρέψει το ακριβές ποσό της απόδειξης τους εντός 14 ημερών και όχι το κόστος των μεταφορικών και της αντικαταβολής.

Πότε θα παραδώσετε την παραγγελία;

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την ημέρα που ολοκληρώσατε την παραγγελία σας. Οι παραγγελίες για ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια αποστέλλονται με την εταιρεία ταχυμεταφορών  ΕΛΤΑ COURIER και παραδίδονται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες ενώ για Κύπρο σε 5-7 εργάσιμες ημέρες.
Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να δείτε την “Κατάσταση” της παραγγελίας σας μεταβαίνοντας στο link «Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ».