fbpx

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ 1-3 ΗΜΕΡΕΣ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ 5-7  ΗΜΕΡΕΣ ΚΥΠΡΟ

Ένα καλό εσώρουχο πρέπει να έχει αισθητική και προσωπικότητα

Η Vivian Fildisi προσφέρει ποιοτικά εσώρουχα με άρωμα Γαλλίας, τα οποία έχουν αισθητική και προσωπικότητα, μέσα από το e-shop που δημιούργησε. Επιθυμεί να τονίσει τη δύναμη ενός ιδιαίτερου, καλού και κομψού εσωρούχου και να κάνει κάθε γυναίκα να αισθάνεται όμορφα με το σώμα της, κάνοντας όλο και περισσότερα βήματα προς το sustainability. Ανακάλυψε τα υπέροχα κομμάτια και fall in love with them! 

Το Vivian Fildisi προσφέρει στο κοινό ιδιαίτερα και μοναδικά εσώρουχα από τη Γαλλία. Μοιράσου μαζί μας την ιστορία δημιουργίας του e-shop.

Η πραγματική ιστορία ξεκίνησε πολύ πιο πριν από τη δημιουργία του e-shop, όταν ακόμα εξέφραζα στους δικούς μου ανθρώπους το όνειρό μου να κάνω κάτι δικό μου! Κάτι που να εκφράζει την αισθητική μου. Κάτι που να είναι η Vivian! Η αγάπη μου για την ένδυση διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στη σύλληψη αυτής της ιδέας. Ήθελα με κάποιον τρόπο να αφήσω το προσωπικό μου αποτύπωμα και να αντισταθώ στο εφήμερο.

♥  Τα κομμάτια που διατίθενται έρχονται από μικρούς και πρωτοποριακούς οίκους του Παρισιού. Γιατί επέλεξες αυτήν την πόλη; Είσαι λάτρης του γαλλικού στυλ;

Η Γαλλία κατέχει μία διαχρονική κουλτούρα γύρω από την ένδυση, και συγκεκριμένα το εσώρουχο. Όταν ακούω τη λέξη Παρίσι μεταφέρομαι στον οίκο της Sophie Hallette, όπου εκεί ανακαλύπτω όλη την ιστορία της γαλλικής δαντέλας. Η τελευταία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι των συλλογών μας, γιατί το elegance και η διαχρονικότητά της συμβαδίζουν πολύ με την προσωπική μου αισθητική. Ο λόγος που συνεργαζόμαστε με μικρούς οίκους είναι γιατί μας αρέσει να στηρίζουμε επιχειρήσεις με ταυτότητα, που στο προϊόν τους βλέπεις την ενσάρκωση της ιδέας και το πρόσωπο του δημιουργού.

♥  Με βάση ποιους παράγοντες επιλέγεις τα κομμάτια που θα εντάξεις στο e-shop σου;

Για μένα ένα καλό εσώρουχο, πέρα από τον σκοπό που εξυπηρετεί και την ποιότητα που χρειάζεται σε όλο το φάσμα του, πρέπει να έχει αισθητική και προσωπικότητα. Να με βάζει, δηλαδή, σε σκέψεις όσον αφορά στην ιδέα που κρύβεται πίσω από τη δημιουργία του, με ποιο κριτήριο επιλέχθηκαν τα υλικά και πώς κατάφερε να διαφοροποιηθεί από τον σκοπό του. Όλα αυτά για μένα παίζουν καθοριστικό ρόλο στην επιλογή των κομματιών.

♥  Ποιά είναι τα στοιχεία που κάνουν το Vivian Fildisi να ξεχωρίζει από άλλα e-shops; Πού πιστεύεις ότι κρύβεται το μυστικό της επιτυχίας του;

Αυτό θα το αφήσω να απαντηθεί σε βάθος χρόνου… Το μόνο, όμως, ξεχωριστό που μπορώ να πω για το Vivian Fildisi είναι ότι η επιλογή των προϊόντων είναι καθαρά προσωπική μας άποψη και όχι κάτι mainstream ή εμπορικό. Όσο για το μυστικό της επιτυχίας; Υπομονή, επιμονή, θέληση και αγάπη γι’ αυτό που κάνεις.

♥  Τι είναι αυτό που θέλεις να πρεσβεύει το Vivian Fildisi προς το κοινό και τι επιθυμείς να προσφέρεις στις γυναίκες, μέσα από τα κομμάτια που προτείνεις;

Αυτό που θέλω να προσφέρω στις γυναίκες είναι αυτό που εκφράζει και εμένα την ίδια. Να τονίσω τη γυναικεία φιλαρέσκεια και να υπενθυμίσω την πραγματική δυναμική των εσωρούχων.

♥  Ποια είναι, σύμφωνα με εσένα, τα must have εσώρουχα που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα;

Μα τα Vivian Fildisi φυσικά! (γέλιο). Για μένα τα must have εσώρουχα είναι αυτά που σε κάνουν να νιώθεις όμορφα με το σώμα σου.

♥  Κάνοντας μία διαδικτυακή βόλτα στον κόσμο του Vivian Fildisi ανακαλύπτουμε τη συμβολή του συζύγου σου, Δημήτρη. Πώς ήταν να μοιράζεσαι αυτό το νέο ξεκίνημα με τον σύντροφό σου και πώς σε βοήθησε;

Είναι ένα ακόμα είδος διαπροσωπικής σχέσης. Flirt, φίλος, πατέρας του παιδιού μου, σύζυγος, τώρα και συνεργάτης. Για να δούμε τι άλλο θα προκύψει (γέλιο). Ναι, μπορώ να πω ότι μέχρι στιγμής διαχωρίζουμε τα επαγγελματικά από τα προσωπικά, καθώς μπαίνει ο καθένας στον ρόλο που έχει αναλάβει μέσα στην καθημερινότητα. Βέβαια, δυσκολευτήκαμε και δυσκολευόμαστε ακόμα να ανακαλύψουμε τις επαγγελματικές περγαμηνές και τα ελαττώματα ο ένας του άλλου, αλλά προσπαθούμε να το αντιμετωπίζουμε με χιούμορ. Μπορώ, όμως, να πω ότι μου αρέσει η συνεργατική μας σχέση και θέλω πολύ να εξελιχθεί και αυτή.

♥ Η Vivian Fildisi αγαπά και προστατεύει το περιβάλλον. Με ποιες πρακτικές το επιτυγχάνεις και τι συμβουλές θα έδινες στους καταναλωτές για να ψωνίζουν πιο βιώσιμα;

Στο Vivian Fildisi προσπαθούμε συνεχώς να κάνουμε βήματα πιο κοντά στο sustainability και την eco κουλτούρα. Αρχικά έχουμε επιλέξει εταιρείες που αφήνουν το οικολογικό τους αποτύπωμα, χρησιμοποιώντας ως επί το πλείστον ανακυκλώσιμα υλικά, αλλά και ανακυκλωμένα υφάσματα. Οι συσκευασίες που χρησιμοποιούμε είναι από οργανικό βαμβάκι ή καλαμπόκι και όλες οι χάρτινες κάρτες μας είναι από 100% φλοιό πατάτας! Όσον αφορά στις αγορές μας θεωρούμε ότι όλοι πρέπει να εντάξουμε το sustainable στην κουλτούρα μας.

Πριν πραγματοποιήσουμε μία αγορά λαμβάνουμε υπόψη μας από που προέρχεται, τον δημιουργό του προϊόντος, την ετικέτα με τα υλικά κατασκευής, καθώς και τη συσκευασία. Ενημερωνόμαστε για το πώς συνδέεται η βιωσιμότητα με τη μόδα και αρχίζουμε να ψωνίζουμε με τρόπους φιλικούς προς το περιβάλλον!

 Ανακαλύψτε τα υπέροχα εσώρουχα Vivian Fildisi εδώ.

⇒ Instagram: vivianfildisi