Όροι Χρήσης

Οι διάφορες προσφορές προϊόντων που εμφανίζονται στο παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.
Η vivian-fildisi.com δεν ευθύνεται για τυχόν τυπογραφικά λάθη σε τιμές, χαρακτηριστικά ή φωτογραφίες. Οι αποστολές πραγματοποιούνται Δευτέρα έως Παρασκευή εκτός αργιών μεταξύ 9.00 π.μ.-15.00 μ.μ.
Οι τιμές που αναγράφονται είναι οι τελικές, δηλαδή συμπεριλαμβάνεται και ο Φ.Π.Α. 24%. Η vivian-fildisi.com διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει τις τιμές χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση των πελατών. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, ο πελάτης κατά το χρόνο παραλαβής του προϊόντος που παρήγγειλε θα καταβάλλει το τίμημα, το οποίο αναγραφόταν κατά το χρόνο της παραγγελίας.
Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας, ο πελάτης θα λάβει από το την vivian-fildisi.com  μέσω email  ή/και με τηλέφωνο την επιβεβαίωση της παραγγελίας.
Η παράδοση γίνεται το αργότερο εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημέρα της παραγγελίας και εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων.
Η παραλαβή των προϊόντων γίνεται αποκλειστικά μέσω τηs εταιρείας ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ COURIER.
Τα προϊόντα συσκευάζονται επιμελώς και παραδίδονται υπογεγραμμένα στην courier σιγουρεύονταs ότι τα προϊόντα μεταφέρονται σε υπέρ-άριστη κατάσταση.
Σε περίπτωση ελαττωματικού ή προβληματικού προϊόντος πρέπει να επικοινωνήσετε ΑΜΕΣΑ με την vivian-fildisi.com για να αντικατασταθεί το προϊόν.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως και χωρίς υποχρέωση ανακοίνωσης του λόγου για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Οι επιστροφές θα γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που ο πελάτης επιθυμεί να επιστρέψει βρίσκονται στην ίδια ακριβώς κατάσταση στην οποία παρελήφθησαν, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους. Γενικότερα οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντων γίνεται μόνο κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησηs ή αποστολήs e-mail στο info@vivian-fildisi.com.
Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων που αντιστοιχεί στα προϊόντα που παρήγγειλε ο πελάτης, θα ολοκληρωθεί εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που η vivian-fildisi.com θα παραλάβει τα επιστραφέντα προϊόντα. Η επιστροφή θα γίνει με πίστωση του τραπεζικού λογαριασμού του πελάτη, τον οποίο θα γνωστοποιήσει στην vivian-fildisi.com έγκαιρα και εγγράφως.

Το κόστος αποστολής ορίζεται για την Ελλάδα στα 6€ επιπλέον της τελικής τιμής (3,5€ μεταφορικά + 2,5€ σε περίπτωση αντικαταβολής) ενώ για Κύπρο στα 10,65€ επιπλέον της τελικής τιμής (9,50€ μεταφορικά + 1,15€ σε περίπτωση αντικαταβολής).

Το ηλεκτρονικό κατάστημα λειτουργεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.vivian-fildisi.com υπό τους όρους και προϋποθέσεις που παρουσιάζονται παραπάνω. Για οποιαδήποτε διαφορά ή αντιδικία αρμόδια είναι τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης. Η χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των παραπάνω όρων και προϋποθέσεων. Εάν ο χρήστης διαφωνεί με κάποιους ή όλους τους όρους χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος, οφείλει να απέχει από τη χρήση του, αλλιώς δηλώνει ότι έχει αποδεχτεί ανεπιφύλακτα, όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις λειτουργίας του.